Zomercollectie nu in de winkel!

LILA CP van MAXI COSI, voor elk terrein

LILA CP van MAXI COSI, voor elk terrein

De Maxi-Cosi Lila CP is een combinatie van comfort en veelzijdigheid. Ideaal voor in de stad én op het platteland. De Lila CP is het meest veelzijdige lid van de Lila-familie, dankzij de middelgrote wielen en voor- en achterwielvering. Een praktische en zeer wendbare kinderwagen om lange wandelingen mee te maken in het park, de stad en daarbuiten. 

Comfortabele kinderwagen

Ga je een lange wandeling maken in de stad of gewoon een normale dag in de buitenwijk? Elk uitje met de Lila CP is comfortabel. De kinderwagen heeft middelgrote wielen en vering voor alle vier de wielen, waardoor hij zeer wendbaar is. Onze Maxi-Cosi Lila CP kinderwagen heeft een geïntegreerd praktisch harnas, iets dat steeds vaker voorkomt in autostoeltjes, maar dat in kinderwagens op de eerste plaats komt. Het speciale harnas heeft een open positie als de kinderwagen leeg is, zodat je je kindje gemakkelijk in de kinderwagen kunt plaatsen. Ideaal voor elke dagelijkse situatie! 

Comfort

Bij Maxi-Cosi heeft het comfort van je kindje de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij als fabrikant een kinderwagen ontworpen die maximaal comfort biedt. Lila CP heeft een warmte-regulerend, omkeerbaar matras met een zijde van ademend netstof voor ’s zomers en een zijde met warm fleecemateriaal voor ’s winters. Je kleintje zal zich zo comfortabel voelen, dat ze een dutje willen doen in dit kinderwagenzitje! En dankzij de geïntegreerde ‘nap-keeper’ worden ze niet gestoord door muggen of een felle zon. Voor extra comfortabele dutjes onderweg. Combineer onze Lila CP kinderwagen met onze compatibele ShapeOfYou Carrycot (apart verkrijgbaar). Deze reiswieg heeft een uniek ontwerp waardoor je kleintje in een meer natuurlijke houding kan liggen. Het heeft een gevormde holte die een afgeplat hoofdje voorkomt en de kleinste baby’s vanaf de eerste dag veilig en comfortabel houdt. 

Veelzijdig comfort

De Maxi-Cosi Lila CP combineert comfort en veelzijdigheid. De 4 middelgrote wielen hebben elk vering voor gemakkelijk manoeuvreren in zowel de stad als in de buitenwijken. De perfecte Maxi-Cosi kinderwagen voor een wandeling in het park, door de stad en daarbuiten. En als het tijd is om naar huis te gaan, kun je de Maxi-Cosi Lila CP met één hand gemakkelijk inklappen, zodat je je kleintje in de andere hand kunt houden.